Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Friatools reparatieservice

Friatools reparatieserviceFriatools gereedschappen of onderdelen die defect zijn kunnen worden gerepareerd.

Na inspectie van het defecte gereedschap volgt reparatie indien de reparatiekosten voor een lasapparaat lager zijn dan € 350,- en voor een schilapparaat € 150,-. Als de reparatiekosten hoger zijn overleggen wij met u of reparatie nog wenselijk is. Als reparatie niet meer wenselijk is worden de kosten voor inspectie in rekening gebracht.

Gereedschappen die zonder duidelijke verwijzing (bijv. onderhoud of reparatie) worden aangeboden, worden aangenomen als ‘defect/reparatie’. Er wordt een inspectie (functionele controle) uitgevoerd om de oorzaak van het defect te lokaliseren.

Speciale reiniging

Sterk vervuilde apparaten (bijv. door modder en olieresten) die voor onderhoud of reparatie worden aangeboden, zullen eerst worden gereinigd.

Kosten

  • Inspectie voorafgaande aan reparatie                                                    € 30,-
  • Reparatie AE per 15 minuten                                                                   € 15,-
  • De vervangen onderdelen worden apart in rekening gebracht.

Een arbeidseenheid (afgekort AE) staat voor 15 minuten.

Aanvullende informatie

  • Reparatie vergt ongeveer 2 werkweken.
  • Garantie op vervangen en gerepareerde onderdelen bedraagt 6 maanden. Uitgesloten zijn slijtonderdelen. Onderhoud wordt gewaarborgd tot 10 jaar na aankoop van nieuw gereedschap.

Friatools gereedschappen worden verkocht en verhuurd door een netwerk van dealers. Deze verzorgen ook het contact met Friatec voor service en onderhoud. Klik links op 'Waar zijn onze producten te verkrijgen' voor een actueel overzicht van de dealers.


Website ontwikkeling door Guidance, Database Publishing Specialist. Website design door Beachhead