Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Advies: Friatools controlebeurt

Friatools controlebeurtFriatools gereedschappen dienen zonder storing te functioneren. Daarvoor is het noodzakelijk dat deze regelmatig worden gecontroleerd.

Wij adviseren Friatools gereedschappen jaarlijks te laten controleren door een Friatec servicecentrum. Een controlebeurt omvat calibratie van het apparaat en vervanging van versleten delen.

Aan het begin van iedere controlebeurt wordt het gereedschap geïnspecteerd. Huis, netkabel, laskabel, bedieningsknoppen en bevestigingen worden gecontroleerd. Bij lasapparaten wordt de softwarestatus gecontroleerd, en indien nodig, geactualiseerd. Vervuilde printplaten en contacten worden gereinigd. De gereedschappen worden op de laatste technische stand gebracht en opnieuw gecalibreerd.

Eindcontrole

Ter afsluiting van de controle wordt het gereedschap op zijn functionaliteit beproefd en, indien goed bevonden, voorzien van een conrolesticker. De sticker geeft aan wanneer de laatste controle heeft plaats gevonden en wanneer de volgende controle dient plaats te vinden.

Kosten

De controlebeurt van uw apparaat wordt met een vaste prijs afgerekend. Omvang en inhoud van de uitgevoerde werkzaamheden zijn vastgelegd in een controleformulier.

  • Onderhoudsbeurt Friamat elektrolasapparaat                       € 160,-
  • Onderhoudsbeurt schiller                                                           €   70,-

Aanvullende informatie

  • Kosten onderhoudsbeurt zijn inclusief transport (à € 40,-) naar en van het Friatec service centrum.
  • Onderhoud en reparatie vergt ongeveer 2 werkweken.
  • Na onderhoud ontvangt u van ons een onderhoudscertificaat.
  • Klik hier voor meer informatie en kosten in het geval van reparatie.
  • Garantie op vervangen en gerepareerde onderdelen bedraagt 6 maanden. Uitgesloten zijn slijtonderdelen. Onderhoud wordt gewaarborgd tot 10 jaar na aankoop van nieuw gereedschap.

Friatools gereedschappen worden verkocht en verhuurd door een netwerk van dealers. Deze verzorgen ook het contact met Friatec voor service en onderhoud. Klik links op 'Waar zijn onze producten te verkrijgen' voor een actueel overzicht van de dealers.


Website ontwikkeling door Guidance, Database Publishing Specialist. Website design door Beachhead