Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Nieuw geopend: FIP Automation Center Nederland

Bedrijfszekerheid, service en een snelle levering zijn de belangrijkste kenmerken bij het maken van een keuze voor een geautomatiseerde afsluiter. Om hierin tegemoet te komen, is er in samenwerking met A&C Engineering BV te Stellendam een FIP Automation Center Nederland geopend.

In dit Automation Center kunnen alle FIP appendages worden geautomatiseerd met FIP aandrijvingen en toebehoren. Alle appendages worden conform de fabrieksstandaard gemonteerd, zodat u een 100% FIP-garantie krijgt.

FIP Automation CenterDaarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de on-site automatiseringsservice van bestaande FIP appendages, alsmede een storingsservice waarbij de down-time van uw installatie tot een minimum wordt beperkt. Hiervoor zijn de servicewagens van A&C Engineering BV omgebouwd tot een mobiel servicestation. Zo kunnen alle voorkomende storingen en montageproblemen op het gebied van geautomatiseerde FIP appendages verholpen worden.

FIP Automation CenterServices

  • Automatisering voor alle FIP appendages
  • Automatisering conform de fabrieksrichtlijnen
  • Volledige fabrieksgarantie
  • 100% FIP-garantie
  • Express 24-uurs service

Klik hier voor de leaflet met meer details en een productoverzicht.Om uw afsluiters te automatiseren, neem contact op met

A&C Engineering BV
Pampus 19
3251 ND Stellendam
Tel 0187 49 70 80
info@ace-engineering.nl


Informatie FIP Automation Center Nederland


 

      Terug naar Nieuws

 


Website ontwikkeling door Guidance, Database Publishing Specialist. Website design door Beachhead