Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Akatherm & Sifons en sanitairtechniek

Akatherm biedt u, naast de uitgebreide serie sifons, designoplossingen voor de badkamer en praktische producten op het gebied van sanitairtechniek.

Sifons

Het Akatherm sifon-assortiment bestaat uit een serie modern vormgegeven designsifons, gootsteensifons met optionele aansluiting voor (vaat)wasmachines voor gebruik in keukens. Voor uw badkamers hebben wij een reeks moderne sifons voor wastafels en aansluitsifons voor bad en douche. Alle sifons zijn vervaardigd uit heet water- en chemicaliënbestendige kunststoffen en geheel volgens EN274. Nieuw is de co-injectie spuitgiettechniek voor het maken van de sifons. De dichting en huis van de sifon worden onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het verliezen van de dichting behoort hiermee tot het verleden.

Sanitairtechniek

Voor de badkamer is de Linnum douchegoot ideaal, standaard uitgevoerd met stelvoeten en eenvoudig aanpasbaar aan verschillende tegeldiktes. Naast het grote installatiegemak biedt het unieke dubbele afdichtingsconcept en het ingebouwde goot-afschot een optimale zekerheid. De  verschillende moderne designroosters naar keuze maken het geheel helemaal af.
Voor afvoerleidingen die in het in het zicht zijn, is het PP steeksysteem in wit in de diameter 40 mm handig voor het aansluiten van een Ciclon fecaliënversnijder.

 


Welk product zoekt u?

Hier kunt u snel het juiste product vinden.
Vul een trefwoord of artikelnummer in:


Of selecteer hier uw keuze:

Girpi
Jimten
Nicoll
Redi
Sanit

Toepassingen sifons

Baden

  Er is een breed scala aan sifons voor baden. In
  roestvrijstalen uitvoering of verchroomd, met plug en
  ketting of bediening in de overloop. Daarnaast is er
  de click-clack plug die bediend kan worden met de
  voeten!

 

Sifons baden

 

Wastafels

  De designsifons zijn strak vormgegeven
  kwaliteitssifons die perfect passen bij de huidige
  badkamertrends. De sifon is leverbaar in witte of
  verchroomde kunststof. Geen kans op corrosie, dus
  uiterst duurzaam.

 

Sifons wastafels

 

Keukens

  Voor toepassing onder de gootsteen zijn de S- en P-
  sifons ideaal.

 

Sifons keukens

 

Nieuws


Onze uitstortgootsteen ‘Multiset’

Onze populaire uitstortgootsteen Multi-set

Kent u onze populaire uitstortgootsteen Multiset al? Deze wordt compleet geleverd met o.a. een emmerrooster, zeepschaal, zeepdispenser en 2 hand- en theedoekhaken. De Multiset is hierdoor...


Onze zelfreinigende vloerputten met hoge capaciteit

Onze zelfreinigende vloerputten met hoge capaciteit

De PVC vloerputten in ons assortiment zijn door het hydrodynamisch ontwerp zelfreinigend en hebben een afvoercapaciteit tot 4,00 l/s, afhankelijk van de...Website ontwikkeling door Guidance, Database Publishing Specialist. Website design door Beachhead