Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Kunststof hemelwaterafvoer, echt wel mooi!

Iedereen kan ermee te maken krijgen: wateroverlast!

Door klimaatverandering en de daarbij behorende extreme en langdurige regenbuien is deze kans alleen maar groter geworden. Daarom is het van belang dat het overtollige (regen)water snel kan worden afgevoerd.

Steeds meer gemeenten willen dat u zelf zorgt voor de opvang en afvoer van (regen)water om zo het gemeenteriool minder te belasten.  Om te zorgen dat u droge voeten houdt, heeft Akatherm niet alleen een breed assortiment aan hemelwaterafvoerproducten en lijnafwatering, maar wordt ook (technisch) advies gegeven zodat u de juiste keuze maakt.  Want ieder huis en tuin is uniek!

En nu dan?
De aanschaf van de juiste hemelwaterafvoer wordt dikwijls onderschat. Advies inwinnen bij een professional is daarom wenselijk.  Hoewel de keuze voor zink voor de meeste professionals en consumenten uit gewennings- en smaakoogpunt is gemaakt, doet kunststof er tegenwoordig ook niet voor onder! Duurzaam, kleurvast, slagvast en modern.  Kortom, een mooi product met een zeer lange levensduur.

Standaard PVC verkleurt door blootstelling aan zonlicht, (zure) regen en andere weersomstandigheden. Het verschil met andere kunststof materialen is de toevoeging titaandioxide aan ons PVC. Hierdoor blijven onze Nicoll dakgoten en regenpijpen kleurecht!  En dat is belangrijk, want je wil natuurlijk dat je hemelwaterafvoersysteem er jaren later ook nog fraai uitziet.  

Zoveel mensen, zoveel wensen.  De één vindt de traditionele ronde mastgoot mooi, de ander wil een elegante kroonlijstbakgoot. Naast woonhuizen, zijn deze dakgoten ook zeer geschikt voor veranda’s, tuinhuizen of voor agrarische en industriële gebouwen. Met keuze uit een breed kleurenpalet, vind je altijd een dakgoot die past bij jouw gebouw.


kunststof hemelwaterafvoer echt wel mooi

Onderhoud, het liefst zo min mogelijk!
Een eigen huis vergt tijd en onderhoud. Door in de herfst je dakgoten te controleren, voorkom je een hoop problemen zoals wateroverlast. Door dit jaarlijks eenmalig te doen, bespaar je een hoop werk achteraf. Vaak is reinigen niet nodig omdat vuil en bladeren goed worden afgevoerd. Het reinigen stelt meestal ook niet veel voor: de dakgoot ontdoen van bladeren en takjes of met een vochtige doek erdoor. Door dit netjes bij te houden behoud het systeem zijn lange levensduur.

Advies nodig over de juiste kunststof hemelwaterafvoer? Over onze andere kunststofproducten? Stuur dan een e-mail naar: marketing.akatherm@aliaxis.com. Volg je onze Facebook en LinkedIn-pagina al?

Foto kunststof hemelwaterafvoer

      Terug naar Nieuws

 


Website ontwikkeling door Guidance, Database Publishing Specialist. Website design door Beachhead