Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Dit is onze Leo!

Leo Kortekaas

Leo Kortekaas, Technisch Adviseur bij Akatherm en is gespecialiseerd in de bouwsector en kunststofbranche. Hij zit sinds jaar en dag in het vak en vindt het fantastisch om de jongere generatie zijn kennis te delen. Leo is altijd geïnteresseerd in ontwikkelingen in de markt, maar ook naar productvernieuwingen. Daarnaast is het gewoon ontzettend gezellig om met hem te kletsen, heeft hij een enorme gunfactor en zijn interesse in mensen oneindig. Kom maar op met een technische uitdaging, en zijn creatieve brein begint te spinnen!

Leo is dagelijks op de weg in West-Nederland.
Zijn klantportfolio bestaat voornamelijk uit distributeurs en groothandels. En ze kennen hem allemaal persoonlijk. Hij loopt meestal spontaan binnen en kan hierdoor efficiënt, kort overleggen over hoe het gaat met het bedrijf, hoe de producten lopen en of de klant vragen heeft.
Leo zegt hierover: “Verkoop komt voort uit en gericht technisch advies geven en ontdekken wat de behoefte is.
Dat hoeft niet eindeloos te duren.” Door zijn vakkundigheid krijgt hij veel vertrouwen, want Leo denkt in oplossingen.

Over hemelwaterafvoer kan Leo veel vertellen. De keuze voor het juiste hemelwaterafvoersysteem is namelijk van groot belang. Natuurlijk wil het oog ook wat. Daar is rekening mee gehouden bij de producten van Nicoll; een van de merken van Akatherm waar Leo voor op pad gaat. Maar wat nog veel belangrijker is: de juiste manier van installeren! Hij komt regelmatig dakgoten tegen die onjuist zijn geplaatst of dat er bij kunststof geen rekening is gehouden met expansieruimte. Een lekkage tot gevolg. Hij vertelt verder: “Niet altijd hoeft een onjuiste installatie tot grote schade te leiden, maar het had wel voorkomen kunnen worden. Zo’n geïnstalleerd systeem ziet er dan ook onprofessioneel uit of vergt meer onderhoud qua schoonmaken of reparatie. Terwijl bij de juiste installatie een kunststof hemelwaterafvoersysteem decennia meegaat, zonder veel onderhoud!”

Het bestraten van de tuin is een trend die hij voorlopig niet ziet veranderen. Men gaat voor strak en gemak. Hierdoor kan water moeilijker weg en is de kans op natte voeten groter bij de huiseigenaar of de buren. Het hebben van lijnafwatering is al een goed begin. Dan is bestrating geen probleem. Je voorkomt niet alleen wateroverlast, maar ook verzakkingen.

Meer weten over hemelwaterafvoer? Volg onze Facebook-pagina. Heb je een vraag, laat het Leo weten voor gericht advies! Klik hier om een mail te sturen


      Terug naar Nieuws

 


Website ontwikkeling door Guidance, Database Publishing Specialist. Website design door Beachhead